Keurings­dienst van Waarheid

De Keuringsdienst van Waarheid behandelt actuele (sociaal-)maatschappelijke en politieke onderwerpen met als doel bewustwording te creëren, kritisch denken te stimuleren en een basis te bieden voor constructieve dialogen over deze onderwerpen.

 

logo

Keuringsdienst van Waarheid 3.05 - Wie nu de boeren niet steunt...

De boeren doen, wat alle Nederlanders al lang hadden moeten doen: "Nee" zeggen tegen de regering. Deze verzonnen crisis gaat niet over stikstof. Ook niet over de natuur. De boeren moeten onteigend worden teneinde een heel andere agenda door te kunnen drukken.

Wie nu de boeren niet steunt...

Keuringsdienst van Waarheid 3.03 - De curieuze herkomst van Schwab en het WEF

Wie gelooft dat het World Economic Forum (WEF) een bedenksel is van Klaus Schwab, is op het verkeerde been gezet. Wie meent dat Schwab toevallig op zijn positie is gekomen, zit ernaast. Onderzoeksjournalist Johnny Vedmore dook in de materie en ontdekte de ware, curieuze achtergrond van Klaus Schwab en de herkomst van het WEF.

Keuringsdienst van Waarheid 3.02 - Ukraine on Fire

Het bloedbad van Maidan in 2014 gaf aanleiding tot een gewelddadige opstand waarbij president Viktor Janoekovitsj werd afgezet en Rusland door de westerse media werd afgeschilderd als de grote boosdoener. Maar hoe zat het echt?

Keuringsdienst van Waarheid 3.01 - Het plan van de farma-industrie

Wie de onthullingen van Dr. Mattihas Rath, van 11 jaar geleden, in de hedendaagse context plaats, zou wel eens tot verhelderende inzichten kunnen komen.


 

Geachte bezoeker,

Het maken van video's en het onderhouden van deze website kost tijd en geld. Waardeer je ons werk en wil je ons steunen? Dan stellen we een bijdrage zeer op prijs. Dankjewel!


IBAN: NL26 ABNA 0593 1707 09
t.n.v. E. van der Horst

Contact

Kanaal13
E: mail@kanaal13.tv

WVTTK

Proclaimer

Algemene Voorwaarden

Visie & Missie

Volg ons ook op...