Voorwaarts

In 'Voorwaarts' komen inspirerende mensen aan het woord die gehoor geven aan dromen, ambities onderbuikgevoel, of misschien zelfs een roeping. Mensen met het lef om nieuwe dingen te ondernemen, risico's te nemen, en in het diepe te springen.

logo

Voorwaarts 1.02 - Niels Vanaken - Er is 100% sprake van opzet

Niels Vanaken is oprichter en eigenaar van Open Legal Advocaten in Eindhoven. Hij en zijn team hadden al snel in de gaten dat er vanalles niet klopte aan het overheidsbeleid en de maatregelen ten aanzien van Covid-19. Na kort, intern overleg besloot het team niet lijdzaam toe te kijken, maar de handschoen op te pakken. Er volgde een aantal dagvaardingen tegen de overheid en zelfs een tegen Huge de Jonge in persoon.

Voorwaarts 1.01 - Willemijn van Brenk - Pubers zijn hilarisch

Willemijn van Brenk stond vijf jaar lang voor de klas in het voortgezet onderwijs. Toen ze een TikTok-kanaal startte, waarin ze filmpjes vanuit de klas plaatste, kon ze niet vermoeden hoe populair die filmpjes zouden worden. Inmiddels heeft Willemijn bijna 200.000 volgers en ruim 4 miljoen likes!


 

Geachte bezoeker,

Het maken van video's en het onderhouden van deze website kost tijd en geld. Waardeer je ons werk en wil je ons steunen? Dan stellen we een bijdrage zeer op prijs. Dankjewel!


IBAN: NL26 ABNA 0593 1707 09
t.n.v. E. van der Horst

Contact

Kanaal13
E: mail@kanaal13.tv

WVTTK

Proclaimer

Algemene Voorwaarden

Visie & Missie

Volg ons ook op...